MEDIC

"TCCC - Tactical Combat Casualty Care" proizvodi.

Profesionalna medicinska oprema za vojsku, policiju, GSS, civilnu zaštitu i slične službe.

CAT® Podveza (Tourniquet) Gen7

CAT® Podveza (Tourniquet) Gen7

- Službena podveza američke kopnene vojske (U.S. Army)- U upotrebi kod konvencionalnih i specijalnih postrojbi  Patentiranu C-A-T® podvezu je Institut za kirurška istraživanja američke vojsk..

369.00 HRK Bez PDV: 295.20 HRK

IFAK Džep (Džep za prvu pomoć)

IFAK Džep (Džep za prvu pomoć)

IFAK eng. Individual First Aid Kit, tj. individualni komplet za prvu pomoć je dio standardne opreme svakog profesionalnog vojnika. Spar-Tac IFAK džep je dizajniran prvenstveno za nošenje kompleta..

375.00 HRK Bez PDV: 300.00 HRK

MEDIC džep MOLLE/OPASAČ

MEDIC džep MOLLE/OPASAČ

Džep za nošenje na MOLLE sustavu ili opasaču, za nošenje malog pribora prve pomoći i/ili medicinske opreme.  Glavni džep sa dvosmjernim patent zatvaračemManji džep na patent zatvarač s pred..

160.00 HRK Bez PDV: 128.00 HRK

OLAES® modularni prvi zavoj

OLAES® modularni prvi zavoj

OLAES® modularni prvi zavoj je proizvod najnovije generacije medicinske opreme za hitno zaustavljanje krvarenja na otvorenim ranama. 3 metra četveroslojne sterilizirane gaze sa integriranim čičak trak..

180.00 HRK Bez PDV: 144.00 HRK

TCCC SANITETSKI RUKSAK 12H

TCCC SANITETSKI RUKSAK 12H

TCCC MEDICINSKI RUKSAKGlavni pretinac od 10 lit.  sa šest kompresijskih traka i po potrebi uklonjivim prsnim regulatorom.jedna velika i dvije srednje odvojive medicinske torbice s prozirnim plast..

1,375.00 HRK Bez PDV: 1,100.00 HRK

MEDIC džep MOLLE/OPASAČ s med. priborom

MEDIC džep MOLLE/OPASAČ s med. priborom

Džep s malim kompletom prve pomoći. Za saniranje manjih ogrebotina i posjekotina te zaustavljanje krvarenja na većim ozljedama.  Glavni džep s dvosmjernim patent zatvaračemManji džep na pat..

225.00 HRK Bez PDV: 180.00 HRK

Brtvilo za prsni koš "FOXSEAL"

Brtvilo za prsni koš "FOXSEAL"

FOXSEAL je inovativno brtvilo za zatvaranje otvorenih rana na prsima, kao sredstvo u prevenciji pneumotoraksa.Snažno prianjanje u ekstremnim uvjetima, djeluje na mokru i dlakavu kožuDvije brtve po pak..

310.00 HRK Bez PDV: 248.00 HRK

Brtvilo za prsni koš SAM®

Brtvilo za prsni koš SAM®

SAM® brtvilo za prsni koš dizajnirano je za tretiranje, zatvaranje i ponovno zatvaranje otvorenih rana (prvenstveno na prsnom košu). Nakon jednostavnog i brzog nanošenja, SAM® brtvilo se nemilosrdno l..

370.00 HRK Bez PDV: 296.00 HRK

Prikazuju se stranice od 1 do 8 od ukupno 8 (1 stranica)