BCB

Usporedi proizvode (0)


Komplet za ročnika

Komplet za ročnika

DVO imaju popust 10%.Komplet za ročnika je posebno pripremljen set za teren koji u minimalnim dimenzijama sadrži pribor za kamufliranje i za osobnu higijenu. Komplet uključuje: 2 visoko kvalitetne mas..

200.00 Kn Bez PDV: 160.00 Kn

BCB vojni set za preživljavanje

BCB vojni set za preživljavanje

BCB Borbeni komplet za preživljavanje je osmislio legendarni John 'Lofty' Wiseman's, bivši pripadnik SAS jedinica i instruktor za preživljavanje. Ovaj komplet je prvenstveno namijenjen za profesionaln..

225.00 Kn Bez PDV: 180.00 Kn

Kamuflažna boja 60g-stick s/z

Kamuflažna boja 60g-stick s/z

Bushcraft™ smeđe/zelena maskirna boja u stiku, brzo i jednostavno nanosi na kožu dvobojni uzorak. Ovu maskirnu boju vrlo lako nanosite čak i bez ogledala. Posebna BCB tehnologija nudi nam ekološku, zd..

61.25 Kn Bez PDV: 49.00 Kn

Kamuflažna boja Kameleon

Kamuflažna boja Kameleon

BCB kamuflažna boja Kameleon. Posebna BCB tehnologija nudi nam ekološku, zdravu za kožu boju, s zaštitom od UV sunčevih zraka, IR reflektivna, vlaži kožu i štiti od insekata. Vrlo se lako uklanja sa l..

39.00 Kn Bez PDV: 31.20 Kn

Vlažne maramice

Vlažne maramice

Vlažne maramice od BCB originalno su dizajnirane za skidanje kamuflažne boje sa lica, no predstavljaju odlično rješenje za održavanje osobne higijene na terenu.Bez alkohola i Ph neutralne, maramice mo..

22.50 Kn Bez PDV: 18.00 Kn

Vodootporni blok

Vodootporni blok

Pisanje po ovom bloku je moguće po kiši, vlazi, ili čak i pod vodom. Papir je u potpunosti vodootporan i neće upiti vlagu ni raspasti se čak ni pri korištenju pod vodom.Osim što su vodootporni listići..

29.00 Kn Bez PDV: 23.20 Kn

Kamuflažna boja 60g-stick c/z

Kamuflažna boja 60g-stick c/z

Bushcraft™ crno/zelena maskirna boja u stiku, brzo i jednostavno nanosi na kožu dvobojni uzorak. Ovu maskirnu boju vrlo lako nanosite čak i bez ogledala. Posebna BCB tehnologija nudi nam ekološku, zdr..

61.25 Kn Bez PDV: 49.00 Kn

Prikazuju se stranice od 1 do 7 od ukupno 7 (1 stranica)