Uvjeti korištenja

Uvjeti poslovanja pobliže su objašnjeni u nastavku i vrijede za kupce čije se prebivalište nalazi na području Republike Hrvatske. Kupac može postati svaka punoljetna osoba koja prihvaća naše uvjete poslovanja, što se potvrđuje narudžbom artikala. Molimo da nam svoje eventualno neslaganje s uvjetima bilo u cijelosti ili djelomice u pismenom obliku dostavite PRIJE svoje narudžbe. Ukoliko potvrdite narudžbu, automatski ste pristali na uvjete korištenja, plaćanja i dostave!

Sve cijene artikala u internet trgovini www.operators-gear.com su jedinstvene, izražene sa uračunatim PDV-om, i izražene u kunama ili eurima. Mjerodavna cijena artikla je uvijek ona cijena prikazana u izračunu košarice prije potvrde kupnje.

Narudžbe unutar Republike Hrvatske je moguće platiti ISKLJUČIVO kunama. Cijene u Eurima se odnose na naručitelje sa prebivalištem u inozemstvu.

Cijene proizvoda za kupce iz država izvan Europske Unije, prikazuju se i naplaćuju bez Hrvatskog poreza (PDV 25%, u daljnjem tekstu "PDV").
Ukoliko imate više adresa, a Vaša prva adresa se nalazi unutar Europske unije, cijena proizvoda i troškovi dostave, prikazivati će se sa uključenim PDV. Odabirom adrese za dostavu izvan Europske unije, cijene svih proizvoda automatski će se prikazivati bez PDV.
 

PRAVO NA ZAMJENU ILI POVRAT

U slučaju da Vam neki od naručenih artikala, a koje ste primili poštom, ne odgovara ili ne odgovara naručenom artiklu imate pravo u roku od 10 dana od dana primitka pošiljke, s obavezno navedenim razlogom, kupljenu i nekorištenu robu, vratiti na našu adresu. Molimo Vas da sve artikle koje vraćate pošaljete u originalnoj kutiji umotanoj u omotni papir isključivo kao običan paket na adresu:
Cassis Oprema d.o.o.
Svetice 24

10000 Zagreb

Otpremne troškove kod povrata za Vas će preuzeti Cassis Oprema d.o.o. isključivo ukoliko se nakon pregleda vraćenog artikla nedvojbeno ustanovi da:

·         artikl nije korišten
·         artikl ima tvorničku pogrešku u izradi
·         ili artikl ne odgovara naručenom artiklu.

U slučaju da je vraćeni artikl u potpunosti ispravan, i odgovara naručenom artiklu, troškove povrata artikla snosi kupac. Artikle koji se sastoje od više dijelova potrebno je vratiti kao cijeli komplet.

U slučaju da je pošiljka sa artiklima oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke te vas u tom slučaju molimo da pošiljku ne preuzimate. Molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu. 

Molimo da nas prije bilo kakvih povrata robe kontaktirate na info@operators-gear.com ili putem kontakt obrasca.

ZAMJENSKI ARTIKLI
U pojedinačnim slučajevima kad naručene artikle nije moguće isporučiti, zadržavamo pravo uz prethodnu obavijest i Vašu suglasnost, isporučiti artikl koji cijenom, kvalitetom i bližim opisom odgovara naručenom.
Isti uvjeti vrijede i za zamjenske artikle.

GARANCIJA

Sva oprema se proizvodi i dizajnira u Hrvatskoj, te svojim kupcima jamčimo popravak ili zamjenu proizvoda do 30 dana nakon kupnje ukoliko se ustanove proizvodni propusti ili pogreške.

POPUSTI I POGODNOSTI za skupine korisnika

Za airsoft klubove i timove
Grupne narudžbe klubova/udruga i timova su dobrodošle, te nudimo posebne pogodnosti u vidu stvaranja jedinstvenog i originalnog koncepta za Vaše članove i snižene cijene u skladu s količinama.

Djelatnici MUP i MORH
Djelatnici MUP-a i MORH-a ostvaruju popust od 10% na kupovinu proizvoda koji nemaju akcijski popust. Kako bi ostvarili pravo na ovaj popust, molimo vas da pri postupku registracije u komentaru naglasite da ste djelatnik MUPa/MORHa, kako bi vas mogli naknadno kontaktirati i potvrditi navedeno

AKCIJSKI POPUSTI I RASPRODAJE
Našim kupcima povremeno nudimo određene proizvode po sniženim "akcijskim" cijenama. Obavijest o sniženim cijenama proizvoda će biti istaknuta na stranicama www.operators-gear.com, te će iste cijene biti istaknute i uz svaki proizvod. Akcijski popusti i snižene cijene proizvoda mogu biti postavljeni i otkazani u bilo kojem trenutku.
Na proizvode sa akcijskim ili ostalim popustima ne odobravamo daljnje popuste.

VELIKE NARUDŽBE
Za sve narudžbe iznad 8000,00Kn (1000 Eura za kupce izvan Republike Hrvatske) cijene se dodatno definiraju u dogovoru sa kupcem, te vas molimo da nas kontaktirate PRIJE potvrde takvih narudžbi.

​​
DODATNI UVJETI KORIŠTENJA

Web stranica označava web stranicu Operators Gear Internet Trgovina www.operators-gear.hr  u vlasništvu:

Cassis Oprema d.o.o. Kralja Tomislava 38
10310 Ivanić Grad
Za proizvodnju i trgovinu
OiB: 35261417783
Registrirano kod: Trgovački sud u Zagrebu, MBS: 080753990
Upisano u Trgovački registar pod brojem Tt-11/1673-2
IBAN: HR2424020061100711267 ERSTE BANK

Webshop usluga je usluga koja omogućuje registriranim korisnicima kupnju proizvoda i usluga Operators Gear Internet Trgovine putem web stranica.

Korisnik je svaka fizička ili pravna osoba koja pristupa web stranicama. Uključuje i registriranog korisnika.

Registrirani korisnik znači svaku potpuno poslovno sposobnu osobu, pravnu ili fizičku, koja se registrirala za korištenje webshop usluge na našim web stranicama.

Pristupom web stranicama putem odgovarajućeg tehničkog sredstva pristupa i njihovim korištenjem svaki korisnik obvezuje na poštivanje i primjenu ovih Uvjeta.

Korisnik se obvezuje da neće
- koristiti web stranice na bilo koji način koji je protivan pozitivnim propisima
- unositi na web stranice ili distribuirati putem web stranica bilo kakve sadržaje protivne pozitivnim propisima, uključujući, ali se ne ograničavajući na štetne, prijeteće, uznemiravajuće, vulgarne, pornografske sadržaje, sadržaje koji šire mržnju i rasnu netrpeljivost, sadržaje koji povređuju tuđa prava i interese i slično
- mijenjati, brisati ili uništavati bilo kakve podatke na web stranicama
- koristiti web stranice za kršenje prava trećih osoba, uključujući za povredu tajne, prava intelektualnog vlasništva ili drugog prava ili interesa trećih osoba
- koristiti web stranice za slanje elektroničke pošte protivne ovim Uvjetima
- unositi ili distribuirati putem web stranica nelegalan software, uključujući ali se ne ograničavajući na viruse, spyware, trojane, itd.

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranicama ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Cassis Oprema d.o.o. ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Cassis Oprema d.o.o. ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Korištenjem sadržaja ovih web stranica korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja web stranica te prihvaća koristiti sadržaj web stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Cassis oprema d.o.o. se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje web stranica, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja web stranica, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja web stranica.

Web stranica sadrži i dokumente, podatke, informacije kao i veze (linkove) do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, u opsegu u kojem je to potrebno i moguće, kao takve označavati. Cassis Oprema d.o.o. nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim Internet stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući ali ne ograničeno na točnost, potpunost, dostupnost i sadržaj na Internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba. Neće se smatrati da su takve treće osobe na bilo koji način povezane s Cassis Oprema d.o.o. samo zbog postojanja veze s web stranicom.

Cassis Oprema d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja web stranice, pravo ukidanja web stranice, te pravo ograničavanja pristupa web stranici, sve bez najave te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena, ukidanja ili ograničavanja.

Cassis Oprema d.o.o. neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz nedostupnosti web stranice zbog bilo kakvih tehničkih razloga.

Cassis Oprema d.o.o. zadržava pravo promjene cijena svojih proizvoda i usluga.

Cassis Oprema d.o.o. zadržava pravo spriječiti pristup web stranici IP adresama odnosno korisnicima s kojih se obavljaju radnje protivne ovim Uvjetima, te s te osnove neće snositi nikakvu odgovornost.

Cassis Oprema d.o.o. niti na koji način ne odgovara korisnicima za troškove koje snose korištenjem računalne opreme i telekomunikacijskih sustava radi pristupa web stranici odnosno i webshop usluzi.

Korisnik prihvaća da je cjelokupan sadržaj web stranice isključivo vlasništvo Cassis Oprema d.o.o.

Korištenjem web stranice korisniku je dana ograničena, neisključiva, neprenosiva i opoziva dozvola za korištenje sadržaja web stranice na način da se iste pregledavaju u osobne svrhe.

Radi izbjegavanja svake sumnje, Cassis Oprema d.o.o. izričito zadržava i ne prenosi na korisnika bilo koja druga prava u odnosu na sadržaj web stranice, te zabranjuje korištenje sadržaja web stranice, osim kako je to određeno ovim Uvjetima i kako je to eventualno dozvoljeno uputama na samoj web stranici.

Korisnik nema pravo umnožavati, mijenjati, uređivati, distribuirati, prikazivati, brisati, slati, prodavati, preprodavati, prilagođavati, mijenjati sadržaj, stvarati izvedenice, uključivati na druge Internet stranice ili medije ili koristiti na bilo koji način osim za osobne svrhe za kućnu uporabu.

Ukoliko je to izričito dopušteno na web stranici, korisnik ima pravo skidati određene sadržaje. U takvom slučaju korisnik se obvezuje da će takav sadržaj koristiti isključivo za osobnu uporabu, te da će u odnosu na takav sadržaj u cijelosti poštivati odredbe ovih Uvjeta.

Stavljanjem tekstova, podataka i drugih sadržaja (uključujući fotografije) na web stranicu od strane korisnika, isti postaju isključivo vlasništvo Cassis Oprema d.o.o.

Korištenje webshop usluge dostupno je isključivo registriranim korisnicima koji su punoljetni i potpuno poslovno sposobni, što potvrđuju korištenjem webshop usluge.

Registracija korisnika obavlja se putem web stranice, prilikom čega je korisnik biti obvezan upisati određene osobne podatke i pristaje na korištenje takvih osobnih podataka sukladno ovim Uvjetima.

Nakon uspješne registracije registrirani korisnik dobiva na korištenje korisničko ime i lozinku koji služe za autorizaciju korištenja webshop usluge. Registrirani korisnik obvezan je čuvati tajnost korisničkog imena i lozinke. Ukoliko korisnik posumnja u neautorizirano korištenje svojeg korisničkog imena i/ili lozinke, odgovoran je za sve moguće troškove izazvane korištenjem njegova korisničkog imena i/ili lozinke do trenutka obaviještavanja Cassis Oprema d.o.o. (putem kontakt obrasca ove web stranice). Korisnik je odgovoran i za sve nedozvoljene aktivnosti autorizirane i izvršene pod njegovim korisničkim imenom i/ili lozinkom.

Registracijom korisnik potvrđuje:

- prihvaćanje ovih Uvjeta u cijelosti
- potpunost, točnost, istinitost i ažurnost osobnih podataka
- suglasnost Cassis Oprema d.o.o. da, sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka, obrađuje dane osobne podatke za potrebe vlastitih evidencija i pružanje usluga, stvara bazu podataka o kupcima, obavještava o novim proizvodima i uslugama te unapređuje uslugu; i da Cassis Oprema d.o.o. navedene podatke može davati trećima u svrhu izvršavanja usluge, zaštite interesa korisnika i Cassis Oprema d.o.o. te sprječavanja eventualnih zlouporaba

Registrirani korisnik pristaje da se kupnja putem webshop usluge obavlja na način da registrirani korisnik kupuje proizvode i usluge dostupne putem webshopa, na način da ih bira na temelju slike i priloženog opisa proizvoda. Slike proizvoda su samo ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi. Obzirom na mogućnost individualnog podešavanja monitora na računalu, razlike u percepciji boje proizvoda od strane ljudskog oka i sl., Cassis Oprema d.o.o. ne jamči potpunu sukladnost boja proizvoda s bojama kako ih registrirani korisnik vidi na zaslonu svog monitora.

Narudžba proizvoda obavlja se elektronskim putem. Klikom na odgovarajuće ikone proizvodi se stavljaju u potrošačku košaricu. Roba u košarici smatra se naručenom u trenutku kada kupac završi cijeli proces narudžbe ("Završi narudžbu"). Na e-mail adresu kojom se registrirao, kupac dobiva potvrdu zaprimljene narudžbe od strane Cassis Oprema d.o.o.

Ukoliko Cassis Oprema d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti neki od naručenih proizvoda, kontaktirat će kupca u najkraćem roku radi dogovora o izmjeni ili otkazivanju narudžbe.

Cijene proizvoda za hrvatsko tržište izražene su u hrvatskim kunama (Kn) i uključuju porez na dodanu vrijednost. Cijene proizvoda za ostala tržišta izražene su u drugim valutama. Valuta plaćanja u Republici Hrvatskoj je isključivo Hrvastka Kuna (Kn). Cassis Oprema d.o.o. zadržava pravo određivanja popusta na kupovinu putem webshopa koji se mogu odnositi na određeno vremensko razdoblje. Navedeni popusti odnosno se i na artikle na akciji, ukoliko su viši od akcijskih popusta. Zbrajanje više popusta nije moguće.

Cijene proizvoda su podložne promjenama do trenutka završavanja narudžbe ("Završi narudžbu").

Završetkom kupovine ("Završi narudžbu") registrirani korisnici završavaju postupak kupovine putem webshop usluge. Ugovor o kupoprodaji je sklopljen u trenutku primitka plaćanja od strane Cassis Oprema d.o.o.

Cijena dostave kupljenih proizvoda nije uključena u cijenu proizvoda.

Prilikom plaćanja pouzećem registrirani korisnik dobiva na svoju mail adresu ponudu i sve podatke koji su potrebni kako bi mu se dostavili odabrani proizvodi.

Proizvodi koje registrirani korisnik stavi u košarici nisu rezervirani. Proizvod je rezerviran tek nakon potvrde plaćanja od strane registriranog korisnika.

U periodu između stavljanja proizvoda u košaricu i potvrde plaćanja postoji mogućnost da količine proizvoda više nisu dostupne putem ove webshop usluge, o čemu će registrirani korisnik biti obaviješten telefonom ili e-mailom.

Cassis Oprema d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualnu štetu koja može nastati registriranom korisniku i trećima:
- uslijed neautoriziranog korištenja korisničkog imena i lozinke ili je povezana s takvim korištenjem
- u vezi s upotrebom ili zlouporabom korištenja webshop usluge, ako predmetna šteta nije nastala krivnjom Cassis Oprema d.o.o.

Cassis Oprema d.o.o. ne snosi odgovornost za bilo koju štetu koja bi mogla nastati zbog prekida internetske veze prilikom korištenja webshop usluge.

Na korištenje webshop usluge primjenjivat će se odredbe važećeg Zakona o elektroničkoj trgovini i ostalih zakona koji se odnose na pružanje i korištenje webshop usluge.

Cassis Oprema d.o.o. zadržava pravo izmjene ovih Uvjeta bez prethodne najave. Registrirani korisnici dužni su, prilikom svakog korištenja web stranice, provjeriti važeće Uvjete. Važeći uvjeti bit će objavljeni na ovoj web stranici.

Za korištenje webshop usluge važeći su uvjeti na snazi u trenutku primitka cijene za naručeni proizvod.

Svi sporovi koji mogu nastati temeljem ovih općih uvjeta rješavat će se pred nadležnim sudom u Ivanić Gradu.

Obratite nam se slobodno sa svim pitanjima i prijedlozima, stojimo Vam na raspolaganju!   Kontakt